Cautare

61321 de rezultate pentru "bazarul din suceava inundat" (5.53 secunde)
Eu personal â€" si cred ca si dumneavoastra â€" imi aduc aminte cu nostalgie si cu mare placere de gustul exceptional si de aromele inconfundabile ale copilariei, ale painii scoase proaspat din cuptor, ale gustului laptelui proaspat muls de bunica, de mirosul unic al rosiilor proaspete, rascoapte de soarele verii din gradina si de fabuloasele salate de legume, nelipsite de pe masa, alaturi de branza facuta in casa, de carnea de pasare de curte sau de orice alt rafinament culinar traditional.
Puteti citi in continuare postarea din 15 februarie 2011. • In timp ce PDL trosneste din toate incheieturile si da sa se sparga, toata masinaria de propaganda pdl-ista e ingrijorata de binele PSD si PNL.
Bucurestenii si firmele din Capitala au imprumutat, pana la sfarsitul lunii iunie, echivalentul a 61,87 miliarde lei (17 miliarde euro), suma ce a reprezentat peste o treime ( 34,6%) din totalul creditelor in lei si valuta acordate de banci in aceasta perioada, arata datele bancii centrale.
Coca-Cola HBC va transfera liniile de productie ale fabricii din Iasi in Republica Moldova si productia din Floreni, judetul Suceava, la unitatea invecinata, din Poiana Negri, a anuntat, joi, compania.
Arpad Balint din Odorheiu Secuiesc a participat recent la Targul Bucurestiului organizat in Parcul Cismigiu.
Cel mai bine pazit SECRET din trecutul ELENEI UDREA a iesit la iveala ELENA UDREA e fiica unui rom din Plescoi, sofer de autobuz, care era angajat la Intreprinderea Judeteana de Transport Local Buzau, pe autobuzele 6 si 7, decedat in martie 2009 si inhumat pe sest la Ghencea de Udrea.
PDL a obtinut 28,38% din voturile pentru consiliile judetene, PSD a obtinut 28,22%, iar PNL - 18,65%, dupa centralizarea facuta pana miercuri, la ora 8.30, a voturilor valabil exprimate in 99,99% din sectiile de votare de la nivelul intregii tari, a anuntat BEC.
Unul din zece parlamentari, in campanie pentru alegerile locale Aproape 11% dintre parlamentari candideaza pe liste la alegerile locale, ceea ce inseamna ca sunt deja in campanie electorala.
candidatul ACL a refacut decalajul de 10 procente din primul tur, punand in finala alte 10 procente intre el si contracandidat.
Societatea Amiral SA, care figura ca fiind desprinsa din fosta Alimentatie Publica SA si reprezentata de Constantin Cuciureanu, a vindut Patiseria din Parcul Tineretului catre societatea Disco-Bar Alex SRL din Manastirea Doamnei, la care figura ca administrator Rodica Doinita Nechifor, ruda a fostului director BCR.
In incercarea de a scoate litoralul sudic din paragina, SC T.H.R.
Magazinul din Bacau se afla pe Calea Marasesti, nr.187C, si are o suprafata totala de 460 mp, din care sala de vanzari este de 270 mp. Cel din Belcesti, al 20-lea din judetul Iasi, este amplasat pe str.
Vera Andronic din Suceava, Manastirea Humorului, a participat recent la targul organizat in curtea MTR.
Una din traditiile la care calarasenii nu au vrut si nu au putut sa renunte. O alta traditie, dar din pacate aproape pierduta era aceea a zborului.
Zeci de studenti ai Universitatii de Medicina si Farmacie "Carol Davila" din Bucuresti, dar zi rezidenti neurochirurgi au luat parte la cel de-al 39-lea Congres al Societatii Romane de Neurochirurgie (SRN), cu participare internationala, desfasurat la Cercul Militar Narional, intre 19-21 septembrie, alaturi de reprezentantii tuturor centrelor de neurochirurgie din Romania.
Concursul s-a desfasurat in perioada 23 martie - 7 aprilie, in scolile generale din proximitatea hipermarketurilor Carrefour din intreaga tara, dar ssi pe platforma online dedicata concursului (https://carrefour.ro/concurs-desene/).
Guvernul a aprobat ieri Hotararea privind organizarea scrutinelor din 8 octombrie pentru alegerea consiliilor locale si primarilor din sapte circumscriptii electorale. Astfel, in comunele Bucerdea Granoasa din judetul Alba, Crivat din judetul Calarasi si Barbulesti din judetul Ialomita vor fi organizate alegeri locale partiale pentru consiliile locale si primari.
Romania Libera publica un articol de Dan Cristian Turturica, intitulat "De ce se teme PSD", din care puteti citi in continuare partea a doua. ... Ofensiva pentru momirea primarilor si a tuturor ostasilor-activisti din tara este inca in pregatire.
Regia Nationala a Padurilor (RNP) Romsilva va mai scoate la licitatie in aceasta luna inca 250 de cai din hergheliile proprii, potrivit directorului Directiei de crestere, exploatare si ameliorare a cabalinelor din RNP, Gheorghe Mohanu.
De altfel, mai ales doritorii de senzatii tari nu pot nega ca Bucovina nu este patria lor, din moment ce aici pot practica foarte multe sporturi extreme. Din pacate insa, in acest an, din cauza inundatiilor, numarul turistilor a scazut cu 50%.
google-analytics.com